RISTEILE & RENTOUDU OULUJOEN KAUNIISSA MAISEMISSA

Etsitkö elämyksiä Oulusta? Haluatko tarjota kaveri- tai työporukalle unohtumattoman seikkailun? Kaipaatko polttareihin tai muihin juhliin hienot, mutta rennot puitteet?

Koivurannan Saunalautta on seikkailu ja elämys. Kuvittele hiljalleen vaihtuva maisema, kuvankaunis Oulujoki, saunan lämpö ja veden raikkaus. Syö ja juo hyvin, rentoudu ja nauti ystävien seurasta.

Varaa risteily - Valitse aloitus- ja lopetusaika. Mikäli aikaa ei löydy kalenterista niin aika on jo varattu.

TIETOA RISTEILYSTÄ

Risteilylle voidaan ottaa maksimissaan 20 henkilöä. Risteilyn osallistujamäärän ylittäessä 12 henkilöä, osalle henkilöitä nimetään risteilyn ajaksi turvallisuuteen liittyvät vastuualueet. Mikäli osallistujia on enemmän kuin 20, tilaisuus pidetään laiturissa. Kahvioon mahtuu 20 henkilöä yhtä aikaa syömään, samoin saunaan. Kesällä, jos tilaisuus pidetään laiturissa, maksimihenkilömäärä on 40. Laiturissa on käytettävissä myös ulkoporeamme.

Voitte itse päättää haluatteko risteillä vai olla laiturissa, jolloin ulkoporeamme on käytössänne. Halutessanne voitte myös jakaa ajan.

Risteilyyn sisältyy aina sauna koko risteilyn ajan, pyyhkeet, pefletit, pesuaineet, juomavesi, tarjoilija ja kapteeni.

Risteilykausi

Risteilykausi on 1.5.-15.10.

Talvikausi on 16.10.-30.4., jolloin Saunalautta on vuokrattavissa saunatilana.

Katso videoesittely

ruokailu

Halutessasi voit tilata ruokailun lautalla, katso ruokalista alta. Ruokailu tilataan varauskalenterin kautta samalla kun varaat risteilyn.

Juomavalikoimamme on erittäin runsas ja hintahaarukka on laaja. Juomahinnasto on sivun lopussa. Olemme anniskeluravintola, joten omia alkoholijuomia ei lautalle voi tuoda.

aktiviteetit

Risteilyn yhteyteen voit varata myös monenlaisia aktiviteettejä ohjattuna tai ilman. Aktiviteetit löydät aktiviteetit-sivulta.

Varaus

Tee online-varaus varauskalenterista! Varauskalenterissa näkyvät vain vapaat kellonajat. Voit maksaa varauksen heti tai valita maksun lautalla. Yritykset voivat maksaa laskulla tilaisuuden jälkeenkin. Varauksen tehtyäsi saat varausvahvistuksen sähköpostiin.

Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään kahta viikkoa ennen varausta. Alle kaksi viikkoa ennen varausta tehdystä peruutuksesta veloitamme 50% ja alle viikkoa ennen varausta tehdystä peruutuksesta 100% varauksen ja tilattujen ruokien hinnasta.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: varaukset@koivurannansaunalautta.fi

HINnat

Valitse päivä ja kelloaika kalenterista, niin kalenteri laskee sinulle hinnan.

alennus

Neljä tuntia ja sitä pidemmistä varauksista kalenteri laskee sinulle alennetun hinnan.

SAUNATILA ULKOPOREAMMEELLA

Saunalautta toimii kesällä ja talvella myös saunatilana. Voit varata talven tilaisuudet samasta kalenterista risteilyjen kanssa. Maksimihenkilömäärä talvella on 25 henkilöä, kesällä 40 henkilöä.

Saunatilaan sisältyy aina sauna koko varauksen ajan, pyyhkeet, pefletit, pesuaineet, juomavesi ja tarjoilija.

Terassi

Suurelle terassille mahtuu koko ryhmä syömään ja vilvoittelemaan.

sauna

Suureen saunaan mahtuu yhtä aikaa 20 henkilöä. Suuri IKI-kiuas huolehtii todella pehmeistä ja kosteista löylyistä. Viivy saunassa pitkiä aikoja, vilvoittele suurella terassilla ja pulahda jokeen.

Ruokalista

Kaikki ruuat tarjoillaan buffet-tyylisesti, joten tilaathan yhteneväisen menun risteilyihin ja saunavarauksiin.

Allergiat ja muut erityisruokavaliot otetaan huomioon, joten ilmoitathan niistä tilauksen yhteydessä. Kaikista ruuista löytyy myös vegaanivaihtoehto. Hinnat ovat per henkilö. Lämpimät ruuat toimittaa Oskarin kellari.

Kaikkien lämpimien ruokien hintaan sisältyy vesi sekä kahvi tai tee.

Kauttamme voit tilata risteilylle myös kaikenlaisia leivonnaisia. Leivonnaiset toimittaa Kahvila Stockholm. Valikoimiin kuuluvat muun muassa käsin tehdyt kakut, Voileipäkakut piiraat suolaisena tai makeana, leivokset, keksit ja täytetyt leivät.

Juomahinnasto

 • Oluet 4,5-9 €: Olvilta Sandels, Ipa, daring doughter, solero ja A le coq, Hailuodon Panimon oluita sekä muita kausioluita.
 • Siiderit 7 €: Fizz, Olvi Cid, Happy Joe dry apple ja pear
 • Lonkerot 7 €: Hartwall Original, Olvin Karpalo, Olvin mustikka ja puolukka
 • Viinit 8-16 €/12 cl: Richland Australia, Pfaff Ranska, Stripes punaviini Usa California
 • Viinit ja kuohuviinit 35-45 €/pullo
 • Kuohuviini prosecco 7 €/8 cl
 • Drinkit 9.50 €
 • Väkevät viinat 7-12 €/4 cl
 • Alkoholittomat: olut, siideri ja lonkero.
 • Limsat ja vichyt 3.5 €
 • Juomavalikoima voi vaihdella kausittain, jolloin valikoimassa saattaa olla myös muita tuotteita