Kukkolaforsen retki. On siirretty!

Saunareissu Kukkolaforseniin!

Matka siirretty! Uusi aika ilmoitetaan heti kun tiedämme milloin saa taas matkustaa.

Jos kerkesit ostaa jo lipun matkalle niin voit käyttää lipun myöhemmin tai halutessasi laita meille viestiä ja tilinumero niin palautamme rahan.

info@koivurannansaunalautta.fi

Liput voit ostaa suoraan verkkokaupasta. Voit käyttää ainoastaan verkkomaksua!

Hinta sisältää:

  • Bussimatka 60-paikkaisessa bussissa ja ennenkaikkea huippuporukassa Oulu-Kukkolaforsen-Oulu
  • Ruokailu paikanpäällä (Pääruuaksi oli ”Reindeer Pan”) (Tämä tarkentuu vielä lähempänä)
  • Kaksi eri saunaa (Kyläsauna, Savusauna ja paljut!)

Kukkolaforsenilla voit nauttia erilaisista saunoista luonnonläheisessä ympäristössä. Olemme varanneet kaksi saunaa käyttöömme ja paljut 25.04.2020 Kello 14:00-20:00

Lähtö tapahtuu 25.04.2020 Kello 12:00 Oulusta / Värtön Rannasta.

Värtön Rannan uimapaikan parkkialue toimii parkkipaikkana omalla autolla tuleville. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, koska meitä on lähdössä toivottavasti täysi bussillinen.

Takaisin Värtössä pyrimme olemaan kello 22:00.

Ruokailu tapahtuu paikanpäällä Kukkolaforsenissa. Allergiat ym. pitää olla tiedossa hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Viimeistään 10.04.2020.

Kyläsauna

Käsinladottuun hirsisaunaan mahtuu noin 60 henkeä samanaikaisesti. Kyläsauna on puulämmitteinen ja kiukaassa on yli 2300 kiloa kiviä. Saunan erikoinen löyly muodostuu kun hapen ja höyryn sekoitus täyttää suuren saunan. Saunan vierestä löytyy kylpytynnyri sekä viihtyisä takkahuone.

SISU Savusauna

Puulla lämmitettävässä savusaunassa on erittäin suuri kiuas eikä ollenkaan savupiippua. Lämmityksen aikana savu täyttää saunan. Ennen saunomista savu tuuletetaan pois ja prosessin aikana lämpö pysyy kuitenkin suuressa kiukaassa. Tuloksena on pyöreämpi ja pehmeämpi löyly, jossa on ripaus savun tuoksua. Savusaunaa sanotaan useasti saunojen Rolls Royceksi.